top of page

Alles wat je moet weten over het JUNIOR CONCERT 2024

Bijgewerkt op: 19 mrt.
HET JUNIOR CONCERT

Met het JUNIOR CONCERT geven wij een prachtig podium en een enthousiast publiek aan jonge musici van 12 tot en met 18 jaar. Het is geen concours, dus jonge musici mogen zonder competitie element vrijuit spelen! Het leren bespelen van een instrument vergt discipline, doorzettingsvermogen en vele uren oefenen. Natuurlijk wil je dan het resultaat van dit harde werken laten horen aan een groot publiek! 

Aanmelding & Informatie

Hoe doe je mee? 


Vul het aanmeldformulier in en stuur dit vóór 21 mei op. Vergeet niet toestemming van je ouders/verzorgers te vragen! Bij het aanmeldformulier stuur je ook meteen een foto van jezelf op die, in het geval dat je wordt geselecteerd, gebruikt kan worden op de KOHA website en socials. Een filmpje (max. 4 minuten) waarin je het stuk speelt dat je hebt gekozen voor het concert, mag je later insturen dan het aanmeldformulier, maar nooit later dan 21 mei 2024. 

Mag een ensemble of orkest zich opgeven?


Ja, natuurlijk! Heel graag zelfs. Zo krijgen meer jongeren de kans om op te treden. 

Hoe wordt er geselecteerd?

Selectie gebeurt niet uitsluitend op de kwaliteit van je spel. Er wordt gekeken naar muzikaliteit, variatie in instrument en muziekstuk. Ook krijgen jongeren die zich voor de eerste keer aanmelden voorrang. Zo wordt voor het publiek een afwisselend programma samengesteld en krijgen zoveel mogelijk jonge musici de kans om op te treden.  

Wanneer hoor je dat je bent geselecteerd?

Je hoort uiterlijk 1 juni of je bent geselecteerd. Dan heb je nog 4 weken om samen met je muziekdocent tot je allermooiste uitvoering te komen. 


Je bent niet geselecteerd?

Mocht je niet geselecteerd worden, dan betekent het absoluut niet dat je niet goed genoeg bent!! Je bent van harte uitgenodigd om je volgend jaar opnieuw aan te melden! Om alvast een indruk te krijgen van het JUNIOR CONCERT krijg je twee vrijkaartjes voor 30 juni 2023. Hiermee kun je één of meerdere concerten bijwonen.  

We wensen je veel succes en plezier met oefenen en voorbereiden 😃 Heel graag zien we jou in Amsterdam op 30 juni!


IMPRESSIES VAN DE AFGELOPEN EDITIE
Comments


bottom of page