top of page

HET KOHA JAAR 2024 - Save the dates!NIEUWS

Lieve muziekliefhebbers & lezers,

 

We wensen jullie van harte een gelukkig nieuw jaar! 💜

 

We hopen dat jullie net zo fijn in het nieuwe jaar zijn gestart zoals het team van KOHA.  Met vreugde, passie en heel veel zin in een nieuw jaar vol met muzikale en leuke momenten.

 

We zijn al druk bezig geweest om voor 2024 weer een reeks aan mooie evenementen te plannen en willen alle data graag in deze e-mail met jullie delen. Vergeet niet deze in jullie agenda's op te slaan!  

We verheugen ons om jullie allemaal weer terug te zien of wellicht ook nieuw kennis met jullie te maken. Heel veel liefs, Team KOHA


 

✨ SAVE THE DATES ✨

WOENSDAG, 17 JANUARI 2024 | 19.30 - 22.30 uur Amstelkerk, Amsterdam

€15 voor bezoekers, Vrienden van KOHA vrije toegang via aanmelding website

Nieuwjaarsconcert met borrel

Vijf jonge klassieke talenten, een locatie waar de akoestiek van de ruimte wordt geprezen en een ontmoeting met vrienden van de klassieke muziek: de perfecte start in het nieuwe jaar 2024! Artiesten: Fama Koning (18 jaar), Cello Kurt Falzon (20 jaar), Viool Vincent Opheikens, Klassiek Gitaar Helena Mulder, Klassiek Gitaar Sijbrand Loot, Klassiek Gitaar 


ZONDAG, 30 JUNI 2024 Amsterdam


OPEN PODIUM


Op het inmiddels internationaal bekende Open Podium nodigen we jonge amateurs uit die klassieke muziek willen spelen voor een groot publiek. Elk jaar weer zien we stralende ogen en trotse optredens tijdens deze bijzondere dag vol met muzikale verassingen.


Voor alle jonge musici van 6 jaar tot 21 jaar! Wil je meer weten? Dan klik op de button voor meer info!
 


VRIJDAG, 20 SEPTEMBER 2024

ZATERDAG, 21 SEPTEMBER 2024

Amstelveld, Amsterdam


Festival - Klassiek op het Amstelveld


Beleef een muzikaal weekend midden in het centrum van Amsterdam!

 

Kom kijken en zoek jouw favoriete plek op het plein. Dichtbij het podium of gezellig met je vrienden op de picknickbanken bij de food & drink stands. Een spannend programma met jong klassiek talent, symfonie orkesten en de maestros van tegenwoordig.


 

ZATERDAG, 07 DECEMBER 2024

Amsterdam


SPOTLIGHT CONCERT


Een zoektocht naar jong toptalent dat in de spotlight mag staan als solist en begeleid wordt door het bekende Concertgebouw Kamerorkest.


Een kans voor ieder jong talent, om op een podium, midden in Amsterdam, haar of zijn talent aan het publiek te presenteren. 
 


コメント


bottom of page